Talán mondhatjuk, hogy Magyarország legnépszerűbb városi terepjárója a Suzuki Vitara, ami impozáns megjelenésével, pénztárcabarát fogyasztásával, gyakran hybrid kivitelekben is elérhető szériák és a kis, ám mégis erős motoroknak köszönhetően, sőt, az árával igen gyorsan belopta magát a hazai autóvásárlók szívébe. A városi terepjárók esetén talán még fontosabb megjegyezni, hogy egy Suzuki Vitara alufelni mennyire fel tudja dobni esztétikailag az autót, arról nem is beszélve, hogy jobb tapadást és kisebb fogyasztást is eredményez, tehát végső soron megtérül a befektetés.

Ha egy Suzuki Vitara alufelni készlet beszerzésén gondolkodik, mindenképp ajánljuk a közel 20 éves szakértelemmel rendelkező alu-felni.eu webáruház felkeresését, ahol a széles kínálatban elérhető, gyártó, modell-specifikus, átmérő furatszám, osztókör stb. opciókkal ellátott felületével rendkívül megkönnyíti a paramétereknek megfelelő keresést, így egyszerűen és gyorsan rátalálhat álmai Suzuki Vitara alufelni szettjére!

Jeep felni széles választékban

A világ legismertebb terepjárójának neve a köznyelvben összeforrt a fogalommal, sokszor tévesen jeep-nek neveznek minden terepjárót, mint ahogy csak flexnek neveznek többféle szerszámot. Ilyen formán nem összekeverendő a jeep felni más járgányok tárcsáival. Az autótípus története a második világháborúban kezdődött, az amerikaiak könnyű, minden terepen működő harci gépjárműve a békeidőben már külön márkaként jelent meg és a természet szerelmesei, az offroad versenyzők, meg a nehéz földutakon utazók legkedvesebb, legmegbízhatóbb autójává vált.

Egy ilyen gépkocsi megérdemli az impozáns megjelenést és a törődést, éppen ezért érdemes beszerezni egy jeep felni szettet az autóra. A könnyűfém ötvözetekből készült jeep felni nem csupán esztétikus megjelenésével kecsegtet, de jobb tapadást és könnyű jellege révén kisebb fogyasztást is eredményez, ráadásul a fékrendszerek hűtésében is jobban teljesít. Egy terepjáró esetében a szemünk fókuszában, a magasabb kialakítás révén jobban is látszódik, hogy milyen lábbelit visel az autó, így szembetűnő lesz a változás.