A gyönyörű fűtőtestek az elmúlt évszázadok egyik legkeresettebb belsőépítészeti elemei voltak és ez mára sem változott sokat. A fatüzelésű kályha szinte bármilyen stílushoz illeszkedik, varázslatos megjelenést kölcsönöz a helyiségnek és kellemes, otthonos hangulatot teremt, ráadásul tökéletesen melegít. A fatüzelésű kályha nagy visszatérése ma már vitathatatlan tény. Napjainkban már nemcsak a vidéki házakat, hanem a nagyvárosi területeken lévő otthonokat is büszkén díszíti.

Tökéletesen ötvözi az előkelőséget és az eleganciát a rusztikus stílussal, ami a világ legjelentősebb lakberendezési magazinjaiban még mindig jelen van. Attól függően, hogy miként rendeztük be az otthonunkat, sokféle közül választhatunk. Az online üzletünk pedig a modellek és formatervek széles választékát kínálja, a klasszikustól az összetettebbeken át a modern és minimalista darabokig. A széles választékunkban mindenki megtalálja a saját belső terének, stílusának és az elképzeléseinek megfelelő fatüzelésű kályha modellt.

Biztonsági szempontból is lényeges a kandalló szellőzőrács

Az egyes fűtőtestek telepítése lényeges elemeket igényel. A kandalló szellőzőrács feladata, hogy levegőt juttasson az égéstérbe és szabályozza a tűztérben lévő hőmérsékletet. Mindezek mellett véd a túlmelegedés ellen és biztosítja a hőforrás megfelelő működését. A kandalló szellőzőrács a belsőépítészetben is fontos elem, hiszen ez a kályha légelosztó csatornáinak elegáns befejezése. Csavarok vagy rögzítőbilincsek segítségével egyszerűen össze- és szétszerelhető.

Ennek köszönhetően lehetővé teszi a tisztításra, javításra vagy karbantartásra szoruló helyek gyors elérését. A termékeink készen állnak bármilyen belső tér falába vagy a kandalló kéményébe történő beépítésre. A kínálatunkban téglalap alakú, kerek és dekoratív formájú kandalló szellőzőrács is van. Ezek tökéletesen illeszkednek a minimalista, ipari vagy hagyományos enteriőrökbe. Nálunk az ügyfelek kiválaszthatják a megfelelő színt is. Számos színben kérhető, így azok még jobban illeszkednek egy belső tér kialakításába.