Az otthonunkban használt gázkészülékek esetében ajánlott évente egyszer, de a fűtési szezon beállta előtt mindenképp, gázszerelő által végzett karbantartást végeztetni. A fűtésszezon előtti tisztítás és karbantartás azért kiemelten fontos, mert az elhanyagolt, elpiszkolódott fűtésrendszer biztonsági kockázatot is rejt, emellett a gázkészülék alkatrészeit károsítva lerövidíti annak élettartamát és kevésbé hatékony működést eredményez.

A zonagaz.hu weboldalonon megrendelt gázszerelő 3. kerület és egész Budapest területén belül díjtalan kiszállással vállalja bármilyen típusú gázkészülék javítását és karbantartását garanciával.

A 20 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek vészhelyzet esetére a non-stop gyorsszolgálat keretében hétvégi és ünnepnepi ügyeletet tartanak. Ha a gázkészülék bármilyen működési rendellenességét észleljük, a weboldalon található elérhetőségeken a gázszerelő 3. kerület térségében is gyors és precíz munkavégzéssel elhárítja a hibát minden esetben.

A fűtési rendszer átmosása ár szempontjából is kedvező

A zonagaz.hu weboldal szakemberei vállalják fűtési rendszerek átmosását, gépi vegyszeres tisztítását magánszemélyek, társasházak és közintézmények részére. A fűtési rendszer átmosása ár tartalmazza az elvégzett munkára vállalt garanciát minden esetben.

A fűtési rendszer átmosásával elkerülhető a kazán meghibásodása, ezáltal hosszabb élettartam és közel 100%-os rendszerhatékonyság érhető el. A lerakodott szennyeződések miatt rosszabb lesz a hőleadás, ezért a fűtési rendszer és a fűtési körök, vezetékek szakszerű vegyszeres átmosásával nagymértékben optimalizálható a teljesítmény és az energiafogyasztás.

A fűtési rendszer átmosása ár szempontjából is kedvezően alakul, mert a radiátorok leszerelése nélkül, akár egyszeri kiszállással megoldható a művelet. Az átmosott fűtőrendszerben a korrózió és egyéb vegyi folyamatok nem vagy sokkal lassabban alakulnak ki, ami a hosszú élettartam és az üzembiztos működés feltétele. A fűtési rendszer átmosásával visszaállítható a rendszer majdnem eredeti állapota.