Mostanában egyre inkább figyelek arra, hogy élményeket szerezzek, ne tárgyakat gyűjtsek. Szerencsére anyagi helyzetem is megengedi, hogy utazzak – akár a szeretteimmel együtt, akár egyedül is –, és ezért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Idénre is már be van tervezve két utazás, amiket nagyon várok. Semmi nem tölt fel annyira – még ha fizikailag esetleg ki is fáradok –, mint egy utazás. Azonban ahhoz, hogy nyitottak legyünk a világ felé, először magunkkal kell rendben lennünk.

Vajon mi történik, ha egy hónapig nem iszol alkoholt? – A felepulok.hu-ról egyik ismerősömtől hallottam először, aki családjában előfordultak alkoholproblémák. Nekik ez a módszer vált be, mesélte nekem izgatottan, hiszen már nagyon kétségbe voltak esve, amikor a Felépülők végre elhozta számukra a megoldást. Szerintem az nagyon nagy dolog, ha valaki tud változtatni a régi, számára káros beidegződéseken, életmódon, és megérintett ez a történet, elgondolkoztam, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy az én környezetemben nem volt ilyen probléma. Ugyanakkor fontosnak tartom felhívni a figyelmet arra, hogy van megoldás, nem szabad végleg lemondani önmagunkról vagy egy szerettünkről. Ha már csak néhányan megismerik a bejegyzésem által a Felépülőket, már annak is örülni fogok. Hogy mi történik, ha egy hónapig nem iszol alkoholt, arra nem ad konkrét választ a felepulok.hu, ugyanakkor biztos lehetsz abban, hogy sok dolog fog változni, és már lesz egy elért cél, a folyamatban egy állomás, amire csak rálicitálni érdemes.

Tehát nem is az az igazán fontos kérdés, hogy mi történik, ha egy hónapig nem iszol alkoholt, hanem hogy mi történik akkor, ha tartósan fel tudsz hagyni ezzel a legfőképpen önmagadra káros függőséggel!