Hamarosan bekopogtat az alakon az ősz, aminek hatására a kinti és főként éjszakai hőmérsékletek gyors zuhanásba kezdenek. Ha tehát valamit szeretnénk még mindenképpen megcsinálni a tél előtt a lakás körül, akkor nem éri meg tovább halogatni. Nem csak bent, de kint is történhetnek meg olyan átalakítások, amikhez speciális termékekre lesz szükség. A falhoz rögzítés egyértelműen elvégezhető ragasztásos eljárással, ami több szabadságot nyújt a hagyományos fúráshoz képest.

Képzeljük csak el, ha a teraszt például szeretnénk feldobni néhány új virág kaspóval, amiket nem a földre, hanem a falra akarunk elhelyezni, akkor első körben egyértelműen valamilyen tartó felszerelése lehet a cél. Ezt már kihagyhatjuk, hiszen a falhoz rögzítés révén direktben a kaspó helyezhető a kinézett pontra. Szépen egymás mellé, alá vagy fölé, különféle mintázatokban lehet azokat egyszerűen és nagy stabilitással végleges módon felszerelni.

A falhoz rögzítés a Sikaflex® 118 Extreme Grab ragasztóval végre valóban egyszerű lett. Nincs másra szükség, csak a felület alapos megtisztítására és ilyen formában való előkészítésére. Ezt követően a termék hullámos vonalban, vagy egymástól nem túl távoli csíkokban felvihető és még a bőrösödés kialakulása előtt mehet a vágyott holmi a helyére. Mivel erős és rugalmas jelleggel bír, ezért gyakran még külön kitámasztásra sincs szükség, mert máris stabil tartást mutat a falhoz rögzítés. A gyorsaság és egyszerűség tehát garantált, akárcsak a magas minőség, amit a kivételes anyag kínál. Érdemes okosan élni ezzel a lehetőséggel és otthonunkat ilyen formában igényre szabni.