Sokan nem érik be a megszokott, már-már unalmas, nem túl esztétikus szilikon vagy műanyag tokkal, és egy olyanra vágynak, amiből sugárzik a megjelenés, a prémium minőség és persze az egyediség. A bőrhatású telefontokok minden kétséget kizáróan a tökéletes választást jelentik azoknak, akik szeretnének nemet mondani a hagyományosnak, esélyt adva inkább egy olyannak, ami kialakításban és külsőben is páratlan élményt nyújt.

Habár az ilyen telefontokok külseje szép és megadja a várt hatást, hiszen bőr vagy műbőr alapanyagú, a belső része mégiscsak polikarbonát vagy szilikon kell legyen a teljes tartósság és strapabírás érdekében. Ennek köszönhetően tudja olyan jól megvédeni a mobilt az efféle tok, biztosítva nyilván azt a megjelenést, amit oly sokan szeretnek.

A szilikonos alapú típusok sokkal rugalmasabbak, és sokan pontosan ezt szeretik bennük. Persze a telefontokok hátlapi része bőrrel vagy műbőrrel van bevonva, ami nemcsak új szintre emeli az eleganciát és a telefon külsejét, de roppant tartósnak is bizonyul. Ha a gombok dombornyomott megoldással vannak kialakítva, erősebben szükséges azokat megnyomni, például a hangerőszabályzás érdekében.

Azonban az alumínium borítású gombok esetében nem kell különösebb erőt kifejteni a nyomáskor. Nemcsak maximális biztonságot kölcsönöznek a smartphone-nak ezek a speciális telefontokok, de kiváló divatkiegészítők is egyben. Kik azok, akik egyből beleszeretnek ebbe a kiegészítőbe? Főleg azoknak érdemes ezt választani, akik előtérbe helyezik az eleganciát, esetleg gyakran járnak olyan helyre, ahol fontos a dekoratív megjelenés.

A jól bevált szilikon alapanyagú iPhone 6S tok

Az első mobiltelefon megjelenésével piacra került a szilikont tartalmazó telefon. Manapság pedig az ilyen iPhone 6S tok számtalan változatban egyszerűen megvehető. Sok hazai webbolt forgalmazza a méltán kedvelt modelleket. A szilikon iPhone 6S tok igazán egyszerű, ezért könnyedén feltehető és levehető. Természetesen a kellő biztonságot minden helyzetben megadja a mobilnak. Amellett, hogy temérdek változatban kapható, számtalan színben, még nem is kerül sokba.