Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

Rendezvények, programok

2013.04.20
Szeptemberben lesz újra országos TeSzedd! akció

Szeptember 14-én, harmadik alkalommal rendezzük meg a TeSzedd! - Összefogás a tiszta Magyarországért országos szemétgyűjtő akciót - jelentette be Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár, a tárca és az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Föld Napja alkalmából szervezett közös rendezvényén, a Városligetben.


2012.09.21
Kukakultúra - Nyílt napot tart az OHÜ

Kukakultúra elnevezéssel szeptember 29-én, szombaton nyílt napot tart az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ). A felhíváshoz együttműködő partnerként a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. is csatlakozott.


2012.06.04
BuySmart+ - Minden amit a zöld közbeszerzésről tudni kell

Zöld beszerzést népszerűsítő projektet indított Magyarországon az Energiaklub. Többek között a Magyar Közbeszerzési Intézet közreműködésével és a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. partneri együttműködésével megvalósuló nemzetközi BuySmart+ projekt nyitórendezvénye május 31-én konferenciával indult. Az eseményt a partnerklub szakmai workshopja zárta.


2012.05.22
Társaságunk idén is részt vesz a TeSzedd! mozgalomban

Idén második alkalommal rendezik meg a TeSzedd! országos hulladékgyűjtési akciót, amelyre önkéntesek, társadalmi szervezetek, közösségek és önkormányzatok jelentkezését várják. A június 2-ai eseményre az elmúlt évhez hasonlóan a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. csapata is benevezett. Tavaly, az első TeSzedd! akción csaknem 160 ezer önkéntes vett részt.


2011.10.21
Kiállítottunk az Ökoindustrián

Több mint száz cég vett részt a szakkiállításon
Korábbi híreink >>
Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon