A hazai pályázati rendszer működésének megértése sokszor komplex ismereteket követel, ezért többen is pályázatíró cégekhez fordulnak segítségért. A sikeres EU által finanszírozott projektek lebonyolítása érdekében a komplex pályázati rendszert kell ismerni. A pályázatíró cégek pontosan ebben nyújtanak segítséget a cégeknek. A pályázatírók megbízhatóan és korrekten végzik feladataikat és segítenek a vállalkozásoknak, hogy a magyar állam és az eu támogatása mellett beruházásaikat megvalósítsák.

 

A Forráscentrum csapata segít az Európai Uniós pályázatok felkutatásában és emellett számos hazai pályázatról is megbízható és valós idejű információval rendelkezik. A pályázatfigyelést a Forráscentrum teljesen ingyen elvégzi a pályázatok iránt érdeklődő cégeknek. Csak azoknak a cégeknek tudják ezt a szolgáltatást biztosítani, akik előzetesen regisztrálnak és feliratkoznak a hírlevélre. A beruházási tervek, a cégek elképzelései és a célok mind fontos információk a pályázatfigyelőknek, hiszen így tudják a komplett pályázati anyagot kidolgozni és kiajánlani a megfelelő pályázatokat. A legfrissebb információkat, a különböző pályázati lehetőségeket minden regisztrálónak megküldik.

 

A Forráscentrum a hírlevelet txt formátumban küldi meg a feliratkozóknak és ebben helyezik el a hivatkozásokat, amelyekre kattintva bővebb információhoz lehet jutni. A pályázat kiválasztása után, ha úgy érzik az érdeklődők a centrum pályázatíró csapata egészen a pályázati anyag benyújtásáig és még azon is túl segítő kezet nyújt. Segítenek a részletek kidolgozásában, amelyet személyes konzultáció keretében lehet igénybe venni. A pályázatok mellett a hitelek szakértői is, így lehetőség nyílik a pályázattal kombinálható hitellehetőségek kiaknázására is. A Forráscentrum a teljes hitelügyintézés folyamatában segít, hiszen a vállalkozók és cégek sokszor szembesülnek azzal a problémával, hogy a projektek megvalósításához nem minden esetben elegendő a pályázati pénz. A munkatársak minden esetben felkutatják azokat a hitellehetőségeket, amelyek kedvezőek ügyfelei számára. A telephelyfejlesztések, az új vagy akár a használt gépvásárlások, az átmeneti likviditási problémák, a tehergépkocsi vásárlások is megoldhatók a kiegészítő mikrohitelek segítségével. A Forráscentrum minden érdeklődőknek időben nyújt segítséget és teljes pályázatíró csapata készen áll az új kihívásokra.