Ökocímkét nyert a Sydnex Kft. terméke

„Környezetbarát Csomagolás” nemzeti védjegyet nyert a Sydnex Kft. környezetbarát szemeteszsák terméke.

Részletek ►
1

Jön a III. Környezetbarát Nap

Tisztelt Partnereink, várjuk Önöket 2016. június 3-án, pénteken a III. Környezetbarát Napra! Köszöntő beszédet mond V. Németh Zsolt, környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár.

Részletek ►
2

Teszedd 2016

Budapesten is nőtt a TeSzedd! akcióban résztvevő önkéntesek száma. Idén 221 találkozási ponton 9.027 regisztrált önkéntes szed szemetet az esemény négy napja alatt.

Részletek ►
3

Van Más Választás!

A környezettudatosság hamarabb megtérül, mint gondolnánk, a „zöld vásárlás” pedig egyszerűbb, mint hinnénk. A környezettudatos fogyasztói döntések iránytűi az ökocímkék.

Részletek ►
4

Az uniós ökocímke aktuális pályázati tájékoztatója

2016. április 1-től a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. eljárásában a mellékelt letölthető tájékoztatóban szabályozott eljárásokat és díjakat alkalmazza az EU ökocímke esetében.

Részletek ►
5

A nemzeti ökocímke aktuális pályázati tájékoztatója

2016. április 1-től a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. eljárásában a mellékelt letölthető tájékoztatóban szabályozott eljárásokat és díjakat alkalmazza a nemzeti Környezetbarát Termék védjegy esetében.

Részletek ►
6

Újabb ökocímke tanúsítvány átadás

A védjegyelnyerést igazoló tanúsítványt Batári Ferenc a Future FM Zrt. vezérigazgatója és Szilágyi Áron olimpiai kardvívó, a Future FM Zrt. CSR szóvivője vette át Barta Géza ügyvezető igazgatótól.

Részletek ►
7

Elsőként nyerte el

A Future FM Zrt. elsőként nyerte el a környezetbarát takarítási szolgáltatás nemzeti ökocímkéjét. Gratulálunk védjegyes partnerünknek!

Részletek ►
8

Szeress bele az EU ökocímkébe!

Az Európai Bizottság három rövid történetből álló videó kampányának kisfilmje megnézhető magyar felirattal.

Részletek ►
9

Interjú az Energiafigyelőben

Ökocímke, a minőségi garancia emblémája - Interjú Barta Géza Róbert ügyvezetővel.

Részletek ►
10

Ökocímke hírmagazin

A Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. Ökocímke hírmagazinjának 2015. ősz-tél soron következő számában a legfontosabb hazai és uniós ökocímke híreket foglaltuk össze.

Részletek ►
11

COOP üzlet a mintaprojektben

Ünnepélyes keretek között megnyílt Tahitótfaluban az újonnan átépített COOP Szuper üzlet, amely részt vesz a „Környezetbarát mintaprojektben”. A boltban az árcédulák mellett ökocímkék hívják fel a figyelmet a polcokon található környezetbarát termékekre.

Részletek ►
12

Partnerségi megállapodás

Háromoldalú környezetügyi partnerségi megállapodást írt alá a Földművelésügyi Minisztérium, a CO-OP Hungary Zrt., valamint a Környezetbarát Termékek Nonprofit Kft.

Részletek ►
13

Gratulálunk védjegyes partnereinknek!

Átvették a nyertes pályázók az Ökocímke minősítéseket:a „Környezetbarát Termék” védjegy és az EU ökocímke elnyerését igazoló tanúsítványokat.

Részletek ►
14

Idén is kiállítottunk az Ökoindustrián

Az Ökoindustria egyben fórumot is teremtett a résztvevők számára az információcserére és a szakmai együttműködés kialakítására.

Részletek ►
15

Ma már elvárás az ökocímke

Barta Géza, a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője a környezetbarát napon többek között az innovációról és a marketingről beszélt.

Részletek ►
16

Hírlevél - II. Környezetbarát Nap

Ajánljuk szíves figyelmébe hírlevelünket, amely a II. Környezetbarát Nap eseményeit foglalja össze!

Részletek ►
17

Egyedülálló ökocímkés fejlesztés

A Bárczy Környezetvédelmi Kft. védjegyes olajszűrőinek a használatával a folyadékok okozta környezetszennyezés megelőzhető és minimális mennyiségű hulladék keletkezése árán felszámolható.

Részletek ►
18

Környzetbarát aszfalt

Az elmúlt években elvégzett vizsgálatok és tesztjellegű útépítések a MOL által kifejlesztett újgenerációs aszfalt kiváló tulajdonságait igazolták. A gumibitumen útépítési kötőanyag, amely alkalmazásának számos előnye van.

Részletek ►
19

Ökocímkés tisztítszer

A környezetbarát minősítésű Bio3 Cleaner termékek magyar alapanyagokból, magyar innovációval készülnek magyar vállalkozás által.

Részletek ►
20

Csak természetesen

A Szelektív Nonprofit Kft. zöld növényi hulladékból nyert komposztja 2009-ben megkapta az Európai Unió ökocímkéjét. A cég Magyarországon egyedülálló a talajjavítók tekintetében, a szelektív ökocímkés komposzt nem tartalmaz semmilyen génmanipulált anyagot, csak zöldhulladékot, ami a talaj számára egy életfunkció.

Részletek ►
21

Hálózat a környezetbarát beszerzésért

Csatlakozzon Ön is vállalatával, szervezetével a Hálózathoz!

Részletek ►
22

Újabb EU ökocímkés termék

EU ökocímkét nyert a Zöldlomb Öko Kft. üvegtisztító terméke.A sikeres pályázat regisztrációs száma HU/020/014. Gratulálunk védjegyes partnerünknek!

Részletek ►
23

Ökocímkével a jövő útján

Ajánljuk figyelmébe a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. elmúlt négy évét bemutató fotókkal illusztrált színes kiadványt.

Részletek ►
24

Keresd a jelet!

Nem tudod, hogyan ismerd fel a környezetbarát termékeket? Csak keresd a jelet!

Részletek ►
25
Főoldal Bejelentkezés Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium
MIT kínál a védjegy? 
MIT kínál a védjegy?
MIÉRT válasszon minket? 
MIÉRT válasszon minket partneréül?
HOGYAN használják? 
HOGYAN használják partnereink?
Környezetbarát beszerzés 
Hírek
Energia Klub Zöldövezet TársulásKlímabarát Otthon